Leveringskosten

Verzending
Yooors maakt voor de verzendingen van bestellingen gebruik van de diensten van pakketservices (zoals PostNL, DHL en anderen). Daardoor zijn wij afhankelijk van hen en moeten wij kosten rekenen voor het verzenden van jouw bestelling. De kosten voor verzending van brievenbuspost zijn € 3,95 (inclusief administratie-, en servicekosten ) en voor pakketpost wordt €6,95 gerekend (inclusief administratie-, en servicekosten ). De levertijd is vaak binnen 2 werkdagen, maar dat kan dus ook korter of langer zijn. Nadat je een e-mail hebt ontvangen dat de bestelling is verzonden/afgehandeld dan betekend het dat wij de bestelling hebben overgedragen aan de pakketservice. Heb je jouw bestelling na 4 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezorging
Sommige producten die worden aangeboden zijn gewoon té groot om te verzenden via pakketservices. Daarom hebben we besloten om die producten te bezorgen. Dat doen wij gewoon zelf. Heb je gekozen voor bezorging? Dan nemen wij contact met je op en kan er gemakkelijk een afspraak worden gemaakt voor de levering. Voor het bezorgen van een bestelling wordt €75,00 gerekend (inclusief administratie-, en servicekosten).

Afhalen
Een bestelling kan natuurlijk worden verzonden, maar wat nou als je in de buurt bent? Nou, dan kan je het ook gewoon komen afhalen in Zeewolde! Wij zullen contact met je opnemen om een tijdstip af te spreken. En voor het afhalen van een bestelling worden natuurlijk geen kosten gerekend!